Nimikilpailu!

Ehdota uudelle yhdistykselle nimeä.

Käännösalan asiantuntijat KAJ ry ja Suomen Viittomakielen Tulkit ry yhdistyvät vuoden 2019 alussa. Yhdistymisen myötä järjestö saa uuden nimen.

Nyt kaivataan nimi-ideoita! Niiden keräämiseksi yhdistykset järjestävät nimikilpailun, jossa kaikkien vastanneiden kesken arvotaan pääpalkintona 50 euron lahjakortti Adlibris-verkkokirjakauppaan. Lisäksi arvotaan 5 kpl leffalippuja Finnkinon elokuvateattereihin.

Uudella nimellä halutaan viestiä siitä, että olemme monikielisen viestinnän korkeasti koulutettuja ammattilaisia. Yhdistystemme jäsenet ovat monialainen joukko, jolla on tehtävänimikkeitä yhteensä satoja. Meitä kaikkia yhdistää rakkaus kieleen ja toimiminen tehtävissä tai opiskelu tehtäviin, joissa kielelliselle lahjakkuudellemme on käyttöä.
 

Mikä nimi kuvastaisi parhaiten tällaista upeaa joukkoa?

Lähetä ehdotuksesi 15.3.18 mennessä sähköpostilla osoitteeseen toimisto@kaj.fi. Kirjoita viestin otsikoksi ”Nimikilpailu”. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti maaliskuun loppuun mennessä.

KAJ ja Suomen Viittomakielen Tulkit käyvät nimiehdotukset läpi ja nimistä järjestetään myöhemmin neuvoa antava äänestys, johon voivat osallistua kummankin yhdistyksen jäsenet. Lopullinen nimi päätetään toukokuussa.