Syyskokous Helsingissä 1.10.2016

Ajankohta: 

1.10.2016

Suomen Viittomakielen Tulkit ry:n sääntömääräinen syyskokous järjestetään lauantaina 1. lokakuuta klo 13-15 Helsingissä Scandic Simonkentässä. SVT tarjoaa kokousväelle lounaan klo 12 sekä jännittävän seikkailun pakohuoneessa kokouksen jälkeen (http://roomescape.fi/)!

Tervetuloa mukaan kuulemaan, mitä yhdistyksen toiminnassa on meneillään. Tässä syyskokouksessa valitaan yhdistykselle uusi puheenjohtaja ja päätetään muun muassa ensi vuoden toimintasuunnitelmasta ja talousarviosta. Nyt on siis se hetki, kun voit vaikuttaa, mihin kaikkeen jäsenmaksuasi ensi vuonna käytetään!

Ilmoittauduthan syyskokoukseen, jotta tiedämme monelle varaamme lounaan. Pakohuoneseikkailuun mahtuu 18 ensimmäistä ilmoittautunutta. Ilmoittautuminen on sitova. Laita sähköpostia osoitteeseen ilmoittautuminen@tulkit.net, kerro myös mahdollinen erikoisruokavaliosi.

Kokouksen esityslista

 1. Kokouksen avaaminen

 2. Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri, kaksi pöytäkirjantarkastajaa ja ääntenlaskijat.

 3. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus.

 4. Hyväksytään kokouksen esityslista.

 5. Käsitellään yhdistyksen toimintasuunnitelma seuraavaksi kalenterivuodeksi.

 6. Päätetään yhdistyksen hallituksen jäsenten ja muiden toimihenkilöiden palkkioista ja tilintarkastajien palkkioperusteista.

 7. Päätetään yhdistyksen jäsenmaksu seuraavalle kalenterivuodelle

 8. Käsitellään yhdistyksen talousarvio seuraavalle kalenterivuodelle.

 9. Valitaan hallituksen puheenjohtaja, joka toimii myös yhdistyksen puheenjohtajana, kahdeksi vuodeksi joka toinen vuosi.

 10. Valitaan hallituksen varsinaiset jäsenet erovuoroisten tilalle ja yleisvarajäsenet, sekä päätetään missä järjestyksessä varajäsenet kutsutaan varsinaisen jäsenen tilalle kokoukseen.

 11. Valitaan seuraavalle tilivuodelle kaksi varsinaista tilintarkastajaa sekä heille henkilökohtaiset varatilintarkastajat.

 12. Valitaan edustajat liiton hallintoelimiin.

 13. Käsitellään kokoukselle tehdyt aloitteet.

 14. Käsitellään muut kokouskutsussa mainitut asiat.

 15. Kokouksen päättäminen.

Syyskokoukseen osallistuville korvataan matkakuluista 20€ ylittävästä osuudesta puolet.

Lämpimästi tervetuloa!