Syyskokous Tampereella lokakuun 1. päivä

Ajankohta: 

30.9.2017 - 1.10.2017

Syyskokous järjestetään sunnuntaina 1. lokakuuta Tampereella. Kokous järjestetään Scandic Tampere Cityssä, osoitteessa Hämeenkatu 1.

Syyskokouksessa käsitellään kaksi tärkeää asiaa: päätetään mahdollisesta yhdistymisestä Käännösalan Asiantuntijat KAJ ry:n kanssa ja valitaan uudet hallituksen jäsenet erovuoroisten tilalle.

Hallitus on kesän aikana käynyt yhdistymisneuvotteluja KAJ:n kanssa. Syyskokouksessa käsittelemme yhdistymissopimuksen ja päätämme yhdistymisestä. Mikäli molempien yhdistysten syyskokouksissa äänestetään yhdistymisen puolesta, SVT ja KAJ voisivat yhdistyä jo vuoden 2018 aikana. Tuolloin uuden yhdistyksen ensimmäinen syyskokous järjestettäisiin vuoden 2018 syksyllä ja uusi hallitus aloittaisi toimintansa tammikuussa 2019.

Tässä syyskokouksessa valitaan vielä uudet jäsenet SVT:n hallitukseen erovuoroisten tilalle. Jos hallitustyö kiinnostaa ja haluat olla vaikuttamassa asioihin eturivissä, niin nyt on mahdollisuutesi! Mikäli et pääse paikalle, voit myös kertoa kiinnostuksestasi hallituslaiselle tai kokoukseen osallistuvalle jäsenelle, joka voi ilmoittaa sinut ehdokkaaksi.

Kokouksen päätteeksi tarjolla on Satu Siltalopin ja Marjo-Leea Alapurasen luennot. Satu tekee parhaillaan suomenruotsalaiseen viittomakieleen liittyvää väitöskirjaa. Hänen gradunsa Den andra handen. Den icke-dominanta handens funktioner i finlandssvenskt teckenspråk valmistui vuonna 2016. Matun tuore gradu kantaa nimeä English in interpretation to Finnish Sign Language: the forms and functions of chaining sequences in educational interpreting.

Lauantaina yhteistä iltaohjelmaa

Kokousta edeltävälle lauantai-illalle on tarjolla virkistystä ja yhdessäoloa jäsenten kesken. Panimoravintola Plevnasta on varattu pöytä klo 16.30 alkaen, jonne kaikki ovat tervetulleita ruokailemaan omakustanteisesti. Erityisruokavalioisillekin löytyy syötävää. Plevnasta siirrytään Komediateatteriin katsomaan Sutelan ja Salmisen Stand uppia! -esitys klo 19.30. SVT tarjoaa esityksen syyskokoukseen osallistuville. Iltaohjelmaan voi ilmoittautua, vaikkei osallistuisikaan syyskokoukseen, mutta tuolloin ohjelma on maksullinen.

Viittomakielinen filmifestivaali samaan aikaan Tampereella

Syyskokousviikonloppuun on mahdollista myös ympätä viittomakielistä kulttuuria, kun filmifestivaalit järjestetään samana viikonloppuna samassa kaupungissa! Lisätietoa filkkareista löydät tämän linkin takaa: http://www.kuurojenliitto.fi/fi/viittomakielinen-filmifestivaali-2017

Sunnuntain aikataulu

10-12 Kokous

12-13 Lounas

13-15 Luento, Satu Siltaloppi ja Marjo-Leea Alapuranen

15-15.30 Yhteinen lopetus ja kahvit

SVT tarjoaa lounaan kokoukseen etukäteen ilmoittautuneille.

Majoitus

Olemme varanneet Scandic Citystä syyskokousväelle huoneita, jotka on saatavilla edullisempaan hintaan, kun varaus tehdään 1.9. mennessä. Lähde siis mukaan kauempaakin!

Hinnat:

Yhden hengen huone 101€

Kahden hengen huone 121€

Varaa huone suoraan hotellista (puh 03 2446 111 / 03 2446 2211 tai sposti tamperecity@scandichotels.com) 1.9.2017 mennessä. Käytä varaustunnusta Suomen Viittomakielen Tulkit.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu syyskokoukseen ja lauantain iltaohjelmaan 17.9.2017 mennessä osoitteeseen ilmoittautuminen@tulkit.net. Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä erityisruokavaliostasi sekä lähdetkö lauantai-iltana Komediateatteriin ja Plevnaan! Syyskokoukseen osallistuville korvataan matkakuluista 20 euron ylittävästä osuudesta puolet.