Yhdyshenkilötoiminta

Tulkkitapaamiset

Yhdyshenkilötoimintaan kuuluu mm. alueellisten tulkkitapaamisten järjestäminen. Tulkkitapaamiset voivat olla luonteeltaan vapaamuotoisia (yhdessäoloa ja virkistäytymistä) tai virallisempia koulutus- ja tiedotustilaisuuksia. Tulkit ovat esimerkiksi Turussa viettäneet iltaa viittomisen merkeissä, Tampereen tulkit puolestaan ovat harjoittaneet itsepuolustustaitojaan ja Oulun tulkit ovat kokoontuneet miettimään tulkkauksesta heränneitä kysymyksiä. Mitä on asiakaspalvelu tulkin työssä? Mitä voin tulkkina ottaa huomioon, että erilaiset tilanteet sujuisivat mutkattomasti? Päiväkodin kevätjuhlasta lääkärikeikan kautta hautajaistulkkaukseen; kuinka pukeudun tilanteen vaatimalla tavalla?

Tulkkitapaamisten ensisijainen tarkoitus on toimia tulkkien kohtaamispaikkana. Toivomme, että saat tulkkitapaamisista voimia ja intoa jatkaa eteenpäin!

Alueella järjestetyn tulkkitapaamisen jälkeen yhdyshenkilöt ovat velvollisia täyttämään tulkkitapaamis-lomakkeen tästä. Yhdistyksen toiminnan raportointi on tärkeää.

Huom! Tulkkitapaamisista olisi hyvä tiedottaa myös etukäteen yhdistyksen sivuilla/tapahtumakalenterissa. Ole ystävällinen ja lähetä kutsu alueelliseen tulkkitapaamiseen osoitteeseen yllapito(ät)tulkit.net.

Rahallinen tuki

SVT tukee mielellään yhdyshenkilöidensä/jäseniensä järjestämiä tilaisuuksia myös rahallisesti:
10€jäsen/tulkkipalaveri

Koulutus

SVT on järjestänyt koulutusta yhdyshenkilöilleen pääsääntöisesti yhdistyksen kevätkokouksien yhteydessä. Yhdyshenkilöiden toiveita ja kehittämisideoita otetaan mielihyvin vastaan, jotta yhdyshenkilötoimintaa saataisiin tehostettua. Yhdyshenkilöitä kannustetaan osallistumaan myös liiton järjestämiin koulutuksiin.

Yhdyshenkilöt

Yhdyshenkilöihin saat yhteyden sähköpostilla etunimi.sukunimi@tulkit.net.

Hallituksen yhdyshenkilövastaava

Kirsi Torkkeli

Linkki yhdyshenkilöihin ja alueellisiin postituslistoihin