SVT tuotteet

Supersuositut spork-kotelot ovat jälleen myynnissä!

Liikkuvassa työssä ei aina ole kunnon lounastamismahdollisuuksia ja likaiset haarukat ja veitset sotkevat laukkusi. SVT SPORK pysyy laukussasi puhtaana ja voit syödä evääsi missä vain! Kätevä haarukka-veitsi-lusikka laitetaan ruokailun jälkeen likaisena takaisin koteloonsa ja taas mennään! Spork-setti sisältää kotelon ja kaksi eriväristä sporkia. Valitse värisi tai tilaa vaikka kaikki!

SVT:n logo kotelossa. Väreinä pinkki-oranssi, turkoosi-lime ja vihreä-musta. Hinta 15e/kpl sisältää postituksen. Livemyynti syyskokouksessa, silloin setti 12e/kpl.

Tilaa spork itsellesi maksamalla tarvittava summa SVT:n tilille FI41 5680 7520 0263 87. Merkitse viestikenttään nimesi ja valittu väri (esim. Tiina Tulkki, pinkki-oranssix2). Maksun jälkeen laita sähköposti osoitteeseen tilaus(ät)tulkit.net. Kerro osoitteesi ja tilauksesi. Postitamme tuotteita kahdesti kuukaudessa.

 

I <3 tulkki -tuotteita on vielä saatavilla!

Voit tilata tuotteita sähköpostiosoitteesta tilaus@tulkit.net tai voitte tehdä kimppatilauksen alueellenne ja saatte tuotteenne yhdyshenkilöltänne.

Kalenterin taakse on hyvä liimata I <3 tulkki BIC liimalappuja. Koko 75mm*75mm 50 lehteä, 3€/kpl tai 5€/2kpl.