Tue toimintaamme!

SVT on valtakunnallinen viittomakielen tulkkien etujärjestö. Toimmime tulkkien ammattiyhdistyksenä, siteenä asiakasjärjestöjen ja tulkkien välillä sekä edistämme tulkkitoimintaa Suomessa.

Toimintamme Suomessa on vilkasta. Tuemme tulkkien työssäjaksamista, ammatillista osaamista, pyrimme luomaan yhteenkuuluvuuden tunnetta sekä neuvottelemme yhteisiä pelisääntöjä alalle, jolla ihmiset joutuvat yhä työskentelemään arjessa varsin yksin ja itsenäisesti.

Pienestä koostaan huolimatta SVT on kansainvälisesti tunnettu yhdistys viittomakielen tulkkien etuja ajavana järjestönä.

Sinulla on monia vaihtoehtoja tukea toimintaamme:

Tilaa Kielisilta!

Tilaamalla ammattilehti Kielisillan (34€/vuosi), voit olla tukemassa ja helpottamassa lehden toimituksen työtä. Monelle lukijallemme lehti on tärkeä ennen kaikkea koulutuksellisesta näkökulmasta. Artikkelit käsittelevät hyviä tulkkauskäytäntöjä, ajankohtaisia uutisia tulkkauksen ja kääntämisen rintamalta, tulkin etiikkaa, asia-kaspalvelua sekä työssä jaksamista. Tilaa tästä.

Osta mainostilaa!

Mikäli yrityksenne on kiinnostunut mainostamaan lehdessämme, suosittelemme teitä ottamaan yhteyttä Kielisillan toimitussihteeriin (taina.loimo(ät)tulkit.net). Lehtemme täyttyy nopeasti alaan liittyvistä mielenkiintoisisita artikkeleista, joten mainostila kannattaa varata hyvissä ajoin.

Tue toimintaamme – ryhdy sponsoriksemme!

Liikeyritystänne mainostamalla voitte tukea lehteämme, jonka sisältö toteutetaan täysin vapaaehtoisvoimin, mutta jonka taitto, paino ja postitus tuottavat yhdistyksellemme selkeitä kustannuksia. Toki myös yksityishenkilöt voivat sponsoroida SVT:tä lehteemme painettavalla viestillään!

Sponsori sivun ylälaidassa on teksti: ”Toimintaamme tukee”. Mainostila (3cmx18cm) tällä sivulla maksaa 50€/lehti.

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä kielisilta(at)tulkit.net.

Myös palaute on arvokasta!

Uudet, kannustavat ideat, palaute ja muut ajatukset toimintaamme liittyen ovat yhdistyksemme kannalta kullan arvoista tukea! Kirjoita meille ajatuksistasi!